Ιατρείο Αγρινίου

Γ. Καζαντζή 4-6

26413 - 05135

694 759 1590

Ιατρείο Μεσολογγίου

Ελ.Πολιορκημένων 30

26310 - 25227

697 232 0992

Βιογραφικό

#

Φούντας Χρ. Νικόλαος

Ειδικός Καρδιολόγος MD,MSc
Πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής
Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο ιατρός Φούντας Νικόλαος του Χρήστου γεννήθηκε το 1977 στο Αγρίνιο.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Μεσολογγίου και εισήχθη κατόπιν συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2002 με γενικό βαθμό “Λίαν Καλώς”.

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Αγγελοκάστρου με έδρα το Κ.Υ. Αιτωλικού και ακολούθως υπηρέτησε ως σμηνίτης ιατρός στη 132 Σμηναρχία Μάχης στο Αγρίνιο .

Το 2006 εισήχθη, κατόπιν συμμετοχής σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας ,όπου και φοίτησε στο τμήμα ¨Διοίκηση Μονάδων Υγείας¨ , αποκτώντας μεταπτυχιακό τίτλο το 2007.

Από το 2007 έως και το 2008 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών ¨Η ΕΛΠΙΣ¨.

Στα τέλη του 2008 ξεκίνησε την άσκησή του στην ειδικότητα της Καρδιολογίας , από την Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Αγρινίου, συνέχισε στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Κορίνθου και ολοκλήρωσε την ειδίκευση το 2012 στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών Γ. Γεννηματάς .

Στο Γ.Ν.Α. ¨Γεννηματάς¨ ο ιατρός ασκήθηκε στην Ηλεκτροφυσιολογία- Holter και Βηματοδότηση, στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο, στην Υπερηχοκαρδιογραφία –Doppler, καθώς και στο Εργαστήριο Δοκιμασίας Κοπώσεων.
Παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”.

Το 2013 ως ειδικός καρδιολόγος , συμμετείχε στις εργασίες του Υπερηχοκαρδιογραφικού Εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων στα πλαίσια της εξειδίκευσης στις νέες υπερηχοκαρδιογραφικές τεχνικές.

Από τις αρχές του 2014 και έως τα μέσα του 2015 εργάσθηκε ως Επικουρικός Επιμελητής Β Καρδιολόγος στην Καρδιολογική Κλινική του Γ. Ν. Αγρινίου , από όπου και αποχώρησε με την λήξη της σύμβασης του.

Το χρονικό διάστημα από τις αρχές του 2015 έως και το 2016 ο ιατρός Φούντας Νικόλαος κατείχε τη Διεύθυνση του Καρδιολογικού Τμήματος της Γενικής Κλινικής ¨Γαληνός¨ στην Αθήνα.

Από το 2015 έως και σήμερα συνεργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης με την Γενική Κλινική ¨ΜΗΤΕΡΑ¨ .

Από τον Ιανουάριο του 2017 έως και σήμερα, συμμετέχει στις εργασίες του Υπερηχοκαρδιογραφικού Εργαστηρίου της Καρδιολογικής Κλινικής του ΠΓΝΠ Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στα πλαίσια της εξειδίκευσης του στις νέες υπερηχοκαρδιογραφικές τεχνικές (stress echo) - Άδεια εκτέλεσης υπερήχων:13-06-18 Γ5α/Γ.Π.40060.

Από τον Απρίλιο του 2016 διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στο Αγρίνιο και αναλαμβάνει την διάγνωση και θεραπεία της υπέρτασης ,της δυσλιπιδαιμίας, της στεφανιαίας νόσου , των βαλβιδοπαθειών, των αρρυθμιών, της καρδιακής ανεπάρκειας, με την χρήση σύγχρονων καρδιολογικών μηχανημάτων. Επίσης διαθέτει εμπειρία στην διαχείριση εγκύων με καρδιαγγειακά προβλήματα , καθώς και στην ρύθμιση της υπέρτασης και των αρρυθμιών που εμφανίζονται κατά την κύηση.

Ο ιατρός είναι πιστοποιημένος στον ΕΟΠΠΥ , συμβεβλημένος με ταμεία στρατού (ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΛΙΜΕΝIKΟ) το ΤΥΠΕΤ και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Διαβάστε επίσης

#
nikos fountas espa pdf