ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

Ημερίδες Μεταβολισμού: Από Την Τεκμηριωμένη Γνώση Στην Ορθή Κλινική Πράξη 17/12/2020 – 19/12/2020 |ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ| ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Ημερίδες Μεταβολισμού: Από Την Τεκμηριωμένη Γνώση Στην Ορθή Κλινική Πράξη 17/12/2020 – 19/12/2020 |ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ| ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, φέτος η Επιστημονική Εκδήλωση ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 'Από την τεκμηριωμένη γνώση στην ορθή κλινική πράξη' θα πραγματοποιηθεί ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ από 17 έως 19 Δεκεμβρίου 2020.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το Ελληνικό Κολλέγιο Μεταβολικών Νοσημάτων (Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν.) σε συνεργασία με το Διαβητολογικό Κέντρο Γ.Ν. Πειραιά 'ΤΖΑΝΕΙΟ'  και το Διαβητολογικό Καρδιομεταβολικό Κέντρο 'METROPOLITAN HOSPITAL' ανέπτυξαν ένα πλούσιο Επιστημονικό Πρόγραμμα και μπορείτε να ενημερωθείτε ακολούθως
Το Συνέδριο έχει τεθεί Υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας.

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Προϋπόθεση για την παρακολούθηση και ενεργό συμμετοχή στις ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, είναι η συμπλήρωση και υποβολή της Φόρμας Εγγραφής. Οι ήδη εγγεγραμμένοι σύνεδροι δεν χρειάζεται να υποβάλλουν εκ νέου τα στοιχεία τους.
Όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημέρωση 2 μέρες πριν την έναρξη του Συνεδρίου για την σύνδεσή τους στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Συμμετοχής θα λάβουν όλοι οι εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες στις ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ 2020. Με το πέρας του Συνεδρίου, θα αποσταλούν οι κατάλληλες οδηγίες για την ηλεκτρονική έκδοσή του.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Το Επιστημονικό Πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί με 24 Μόρια (Σ.Ι.Μ.Ε./ CME-CPD) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) και με 16 Μονάδες (CNE Credits) Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (Ε.Ν.Ε.).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική ανταπόκρισή σας και ενεργό συμμετοχή σας.
 
 
     
 
---
 
 
 
---
 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Congress World 
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα
www.congressworld.gr
info@congressworld.grmnikolaidou@congressworld.gr