ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, 2-5 Σεπτεμβρίου 2021, Καλαμάτα

14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, 2-5 Σεπτεμβρίου 2021, Καλαμάτα
Η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.) διοργανώνει το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, 2-5 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Elite στην Καλαμάτα.

Το συνέδριο μας φιλοδοξεί με τη διεξαγωγή των εργασιών του ,  να παρέχει ό,τι νεότερο σε ένα ευρύ πεδίο θεμάτων σχετικών με τους Καρδιομεταβολικούς παράγοντες κινδύνου, με έμφαση στην τεκμηριωμένη γνώση και στην συνεπαγόμενη ορθή κλινική πράξη.

Εγγύηση όπως πάντα αποτελούν οι συμμετέχοντες  ομιλητές, εκλεκτοί συνάδελφοι που έχουν διαπρέψει στο χώρο τους και η επίκαιρη θεματολογία μέσα από διαλέξεις ειδικών, στρογγυλά τραπέζια, επιστημονικές αντιπαραθέσεις και δορυφορικά συμπόσια, πάνω στις μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και αντιμετώπισης των καρδιονεφρομεταβολικών παραγόντων κινδύνου.

Το Δ.Σ. της 
Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν, εκφράζοντας τις ειλικρινείς του ευχαριστίες για το ενδιαφέρον που δείχνετε διαχρονικά για τα συνέδρια μας,  σας προσκαλεί και φέτος να συμμετάσχετε καταθέτοντας τις προς ανακοίνωση επιστημονικές σας εργασίες , συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία του συνεδρίου μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Μ.Πα.Κ.Α.Ν.

Πρόεδρος Δ.Σ.

Δρ. Ι. Κυριαζής
                                               
---
 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


H Οργανωτική και η Επιστημονική Επιτροπή του 14ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Καρδιομεταβολικών Παραγόντων Κινδύνου, καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν ενεργά στο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου και να υποβάλλουν περιλήψεις των εργασιών τους για προφορική (Oral) ή/και ηλεκτρονικά αναρτημένη (e-Poster) ανακοίνωση το αργότερο έως τις 30 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρουν εδώ.