ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θρόμβωσης - Αντιθρομβωτικής Αγωγής, Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, 07/10/2021 - 09/10/2021

9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θρόμβωσης - Αντιθρομβωτικής Αγωγής, Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, 07/10/2021 - 09/10/2021
 
 

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το ΙΜΕΘΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Μια 10ετία γεμάτη από υψηλού επιπέδου επιστημονικές εκδηλώσεις, διαδικτυακά μαθήματα (Excellence in Thrombosis), δράσεις υποστήριξης της έρευνας σε θέματα θρόμβωσης (χορήγηση υποτροφιών για την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών και διατριβών μεταπτυχιακής ειδίκευσης, υποτροφίες μετεκπαίδευσης στο εξωτερικό, υποστήριξη ερευνητικών πρωτοκόλλων), έκδοση κατευθυντήριων γραμμών διαχείρισης της αντιθρομβωτικής αγωγής, συνεχή ενημέρωση με ενημερωτικά δελτία (newsletters) για τα νεότερα δεδομένα ως προς τη Θρόμβωση κ.λπ.
Αξιοποιώντας τη 10ετή εμπειρία του, το ΙΜΕΘΑ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του σε εκπαιδευτικό και ερευνητικό επίπεδο, έχοντας ως στόχο τη συνεχή ανύψωση του επιστημονικού επιπέδου στο πεδίο της Θρόμβωσης, σε εθνικό επίπεδο και παράλληλα την ενδυνάμωση της παρουσίας του, σε διεθνές επίπεδο. 
 

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗΣ – ΑΝΤΙΘΡΟΜΒΩΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Το επετειακό συνέδριο του ΙΜΕΘΑ

 

Το ΙΜΕΘΑ διοργανώνει το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Θρόμβωσης – Αντιθρομβωτικής Αγωγής στις 7-9 Οκτωβρίου 2021, στο Βόλο. Το συνέδριο θα έχει επετειακό χαρακτήρα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 χρόνων από την ίδρυσή του.
 

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων, 30 Ιουνίου 2021
 
Ο Πρόεδρος του ΙΜΕΘΑ

Α. Τσελέπης, MD, PhD 
Καθηγητής Βιοχημείας-Κλινικής Χημείας,
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

 

   
 - -
-
   

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Προθεσμία υποβολής περιλήψεων, 30 Ιουνίου 2021

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τις Οδηγίες συγγραφής και υποβολής Περιλήψεων εργασιών παρακαλούμε πατήστε ακολούθως...

   
         
 - -
-
   

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση του ΔΕΛΤΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ