ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2021

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα τις πάγιες αρχές μας για την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων ασφαλείας, αποφασίσαμε
στο ΔΣ της 26ης Απριλίου ότι:

1.     Το Συνέδριο των Ομάδων Εργασίας να γίνει 15-17 Μαΐου υβριδικά. Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου 15/5 παραμένει ως έχει, το πρόγραμμα της Πέμπτης μετατίθεται για Κυριακή 16/5 και το πρόγραμμα της Παρασκευής για Δευτέρα 17/5. Όλες οι ώρες παραμένουν ως έχουν στο ήδη δημοσιευμένο πρόγραμμα. Το νέο πρόγραμμα (αναλυτικά) θα αναρτηθεί σύντομα στην ιστοσελίδα μας. (πατήστε εδώ)

2.     Το Συνέδριο θα απευθύνεται σε εμβολιασμένους υγειονομικούς και θα υπάρχει πρόβλεψη για καθημερινό self test / rapid test για το προσωπικό της Γραμματείας, των εταιρειών και του ξενοδοχείου.

3.     Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω του μικρού αριθμού που θα μπορεί να παρακολουθεί ζωντανά.

4.     Σε περίπτωση που η Πολιτεία αποφασίσει λόγω ειδικών συνθηκών να μην προχωρήσει στην απελευθέρωση των συνεδρίων τότε όλο  το  συνέδριο 15-17 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, όπως είχε αρχικά προβλεφθεί.

5.     Τελική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 8 Μαΐου 2021.

Εκ μέρους του ΔΣ, σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση με Υγεία.

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας
                     
Ι. Κανακάκης                                                    Κ.Τούτουζας

 

Για να δείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τα Πανελλήνια Σεμινάρια  Ομάδων Εργασίας πατώντας εδώ.

Για να συνδεθείτε και να παρακολουθήσετε τα Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας 2021, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το email με το οποίο έχετε συνδεθεί στο όνομα χρήστη και ως κωδικό τη φράση: oe21.

Η πρόσβαση θα είναι εφικτή μόνο σε όσους έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και θα ενεργοποιηθεί μία ημέρα πριν τα Σεμινάρια και εφόσον η εγγραφή σας είναι τακτοποιημένη.