ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

6η Διημερίδα Καρδιο - Ογκολογίας / Καρδιακής Ανεπάρκειας | 7-8 Μαΐου 2021|Διαδικτυακή Παρακολούθηση

6η Διημερίδα Καρδιο - Ογκολογίας / Καρδιακής Ανεπάρκειας | 7-8 Μαΐου 2021|Διαδικτυακή Παρακολούθηση

Διαδικτυακή Παρακολούθηση

Σας υπενθυμίζουμε πως η 6η Διημερίδα Καρδιο-Ογκολογίας και Καρδιακής Ανεπάρκειας θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Μαΐου 2021διαδικτυακά.

Προσθέστε την εκδήλωση στο Ημερολόγιό σας
 
 

Add to Google

 
 
 
 

Add to iCal

 
 
 
 

Add to Outlook

 
Πρόγραμμα

Δείτε το Πρόγραμμα της Διημερίδας σε μορφή pdf.

Δείτε το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα της Διημερίδας.

ΕΓΓΡΑΦΗ
 
 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η συμπλήρωση της 
φόρμας εγγραφής.

Με την ολοκλήρωση της δήλωσης των στοιχείων σας στην φόρμα ολοκληρώνεται η εγγραφή σας και λαμβάνεται email επιβεβαίωσης χωρίς barcode.

Με την συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής αποκτάτε πρόσβαση στη live μετάδοση, δεν χρειάζεται η χρήση κωδικών εισόδου. Σε περίπτωση που συνδεθείτε από διαφορετική συσκευή ή browser, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε ξανά τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής με το ίδιο email.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Το Συνέδριο μοριοδοτείται με 16 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (C.M.E. – C.P.D. Credits), από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Με την ολοκλήρωση της δήλωσης των στοιχείων σας στην φόρμα γίνεται καταγραφή του χρόνου παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της Διημερίδας. Ο χρόνος παρακολούθησης θα χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πιστοποιητικού. Τα πιστοποιητικά παρακολούθησης θα ειναι διαθέσιμα στον σύνδεμο www.livemedia.gr/6cardonc τις επόμενες ημέρες μετά τη λήξη της Διημερίδας. Θα σας σταλούν οδηγίες στο email που δηλώσατε στην εγγραφή. Προσοχή! το πιστοποιητικό εκδίδεται σύμφωνα με το όνομα που δηλώσατε στην εγγραφή σας.