ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, 23-26/9/2021, Λευκάδα, Ξενοδοχείο Ionian Blue|ΔΩΡΕΑΝ ON LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, 23-26/9/2021, Λευκάδα, Ξενοδοχείο Ionian Blue|ΔΩΡΕΑΝ ON LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, να παρακολουθήσετε το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, το οποίο οργανώνεται υβριδικά στις 23-26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Λευκάδα. 
Προσκαλούμε τους συνέδρους να παρακολουθήσουν το συνέδριο δια ζώσης αφού θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα που προβλέπονται για την ασφαλή διεξαγωγή των συνεδρίων. Η φυσική παρουσία των συνέδρων αποτελεί καταλύτη για μια γόνιμη, δημιουργική και διαδραστική ανταλλαγή απόψεων. Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα γνωριμιών μεταξύ επιστημόνων, που συχνά  αποτελεί την αφετηρία για ερευνητικές προσπάθειες. 
Η παράλληλη διαδικτυακή σύνδεση θα δώσει τη δυνατότητα παρακολούθησης της επιστημονικής εκδήλωσης από μεγάλο αριθμό συνέδρων που οι αποστάσεις αποτελούν εμπόδιο στην προσέλευση.
Το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου θα παρουσιάσει τις πιο σύγχρονες εξελίξεις σχετικά με τους παράγοντες κινδύνου της καρδιαγγειακής νόσου και την αποτελεσματική πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι σημαντικότερες ανακοινώσεις του Πανευρωπαϊκού Καρδιολογικού Συνεδρίου.
Περιμένοντας τη συμμετοχή σας με τη φυσική σας παρουσία ή όταν αυτό δεν είναι εφικτό μέσω διαδικτυακής σύνδεσης σας ευχόμαστε ένα ασφαλές, χαρούμενο και παραγωγικο φθινόπωρο.

Λουκιανός Ραλλίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης
και Αγγειακής Νόσου

 
 

---

 

Για να δείτε το Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα πατήστε εδώ

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας πατώντας  το παρακάτω κουμπί.

read more