ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης», 11 - 15/10/2021, Αθήνα - Ξενοδοχείο Divani Caravel

Πανελλήνιες Εκπαιδευτικές Ημερίδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας «Γ. Παπαδάκης», 11 - 15/10/2021, Αθήνα - Ξενοδοχείο Divani Caravel

Αγαπητές κυρίες, Αγαπητοί κύριοι,

σας περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά, από 10 έως και 15 Οκτωβρίου 2021, στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ, για ένα παραγωγικό και δημιουργικό για την εκπαίδευσή μας πενθήμερο.

To Ινστιτούτο Μελέτης, Έρευνας και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη και τα Μεταβολικά Νοσήματα, σε συνεργασία  με την  Πανελλήνια Εταιρεία Διατροφής διοργανώνουν στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην ΑΘΗΝΑ από 10-15 Οκτωβρίου 2021, το Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ « Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ»

Για να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα
πατήστε ΕΔΩ

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για την οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία που θα χρειαστείτε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Εκ της γραμματείας.

ON LINE ΕΓΓΡΑΦΕΣ / ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα για φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στον χώρο του Συνεδρίου και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση (live streaming).

Για την διαδικτυακή και υβριδική παρακολούθηση του Συνεδρίου απαιτείται η συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. 2 ημέρες πριν το συνέδριο θα λάβετε στο email σας το link σύνδεσης & τον μοναδικό κωδικό password για την δυνατότητα εισόδου στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης του Συνεδρίου, καθώς και το e-badge για την φυσική σας παρουσία στο Συνέδριο.

                                               eggrafes