ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, 22 - 23 Οκτωβρίου 2021, Ξενοδοχείο Aquila Atlantis, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, 22 - 23 Οκτωβρίου 2021, Ξενοδοχείο Aquila Atlantis, ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ), από το 1975, ενθαρρύνει τη συνεχή επιμόρφωση και δια βίου εκπαίδευση, παραμένοντας ο συνδετικός κρίκος όλων των λειτουργών υγείας που έχουν ενδιαφέρον κλινικό, εκπαιδευτικό, ερευνητικό για το Σακχαρώδη Διαβήτη.

   Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, διοργανώνει το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Σακχαρώδης Διαβήτης: Από τη θεωρητική γνώση στην κλινική εφαρμογή των σύγχρονων Κατευθυντήριων Οδηγιών» στο Ηράκλειο, στις 22-23 Οκτωβρίου 2021, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά (φυσική παρουσία & διαδικτυακά, σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν), στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης COVID-19. Η Επιστημονική Επιτροπή αυτού του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου έχει στόχο το συγκερασμό των νεότερων επιστημονικών δεδομένων, όσον αφορά στη διαχείριση και αντιμετώπιση ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη - Προδιαβήτη, με την καθημερινή κλινική πρακτική. Στην Επιστημονική αυτή εκδήλωση συμμετέχουν πολλοί διακεκριμένοι επιστήμονες από την τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

   Ο Σακχαρώδης Διαβήτης εξακολουθεί να παραμένει παγκόσμια επιδημία και οι επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα αυτό παρουσιάζουν γρήγορους ρυθμούς. Τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, με το δεδομένο των οξέων αλλά και των χρόνιων επιπλοκών που αντιμετωπίζουν. Στη συνάντηση αυτή, θα δοθεί η ευκαιρία ανάπτυξης επίκαιρων θεμάτων που προβληματίζουν την επιστημονική κοινότητα αλλά και εκπαιδευτικών συζητήσεων με παρουσίαση περιστατικών και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, με τη φιλοδοξία τα άτομα με διαβήτη να γίνονται δέκτες της βέλτιστης αγωγής ενώ τα άτομα με προδιαβήτη να τυγχάνουν των ενδεδειγμένων μέτρων για την πρόληψη του διαβήτη.

   Ευελπιστούμε ότι ακόμη και με τις παρούσες συνθήκες υγειονομικής κρίσης, θα διατηρηθεί η βέλτιστη αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων, ώστε να ευοδωθεί ο στόχος αυτής της Επιστημονικής Εκδήλωσης. Ελπίζουμε, η Εκδήλωση αυτή να συμβάλει στη βελτίωση της διαγνωστικής και θεραπευτικής προσέγγισης των διαβητικών μας.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Δρ Αναστασία Μαυρογιαννάκη

 
 
---
 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 
Για να ενημερωθείτε με το Προκαταρκτικό Επιστημονικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου παρακαλούμε πατήστε στο παρακάτω εικονίδιο.
read more
Θα χορηγηθούν 11 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) στις ιατρικές ειδικότητες από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ).
 
 

ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η Εγγραφή στην Εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:
• Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος (φυσική ή διαδικτυακή παρουσία)
• Παραλαβή ηλεκτρονικού συνεδριακού υλικού (e-Τελικού Πρόγραμμα)
• Πιστοποιητικό παρακολούθησης με Μόρια (CME Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π. Ι. Σ.) e-certificate.

 
Για την εγγραφή σας (ΦΥΣΙΚΗ/ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ) θα πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
read more
Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν ηλεκτρονικά το link της σύνδεσης καθώς και το password για την είσοδό τους στην πλατφόρμα της διαδικτυακής αναμετάδοσης, πριν την έναρξη του Σεμιναρίου.