ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

5o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ & ΒΑΛΒΙΔΟΠΑΘΕΙΩΝ │ 18-19/11/2022 / DIVANI CARAVEL HOTEL / ΑΙΘΟΥΣΑ HORIZON

5o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΟΜΙΚΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΚΑΡΔΙΑΣ & ΒΑΛΒΙΔΟΠΑΘΕΙΩΝ │ 18-19/11/2022 / DIVANI CARAVEL HOTEL / ΑΙΘΟΥΣΑ HORIZON

To Ινστιτούτο Επεμβατικής Καρδιολογίας και Καρδιαγγειακών Παθήσεων διοργανώνει φέτος το 5ο Συνέδριο Δομικών Παθήσεων Καρδιάς και Βαλβιδοπαθειών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με τη Γ΄ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, 18-19 Νοεμβρίου 2022, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Με μεγάλη μας χαρά θα σας καλωσορίσουμε στο 5ο συνέδριο, το οποίο συμπεριλαμβάνει στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις και παρουσιάσεις περιστατικών με στόχο την ενημέρωση των καρδιολόγων σε θέματα αιχμής σε σχέση με την ειδικότητά τους. Διακεκριμένοι ειδικοί παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις σε όλο το φάσμα της καρδιολογίας, με έμφαση στις δομικές παθήσεις της καρδιάς, συμβάλλοντας ουσιαστικά όχι μόνο στην επιμόρφωση των ιατρών αλλά και στην διαμόρφωση της σύγχρονης κλινικής πρακτικής τακτικής στην αντιμετώπιση αυτών των ασθενών.

Μέσα από το συνέδριο αυτό οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στη χρήση των διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση των ασθενών με βαλβιδοπάθειες και στεφανιαία νόσο.

Η παρουσία σας και η ενεργή συμμετοχή σας είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία της επιστημονικής μας εκδήλωσης.

- Για Εγγραφή πιέστε ΕΔΩ
 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εμμανουήλ Βαβουρανάκης
Καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
Διευθυντής Γ΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής
Πρόεδρος Ινστιτούτου Επεμβατικής Καρδιολογίας και Καρδιαγγειακών Παθήσεων