ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

2η Συνάντηση με τους Ειδικούς "Η Καθημερινότητα συναντά την Καρδιολογία" | 09 & 10 Δεκεμβρίου 2022 | ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

2η Συνάντηση με τους Ειδικούς

Η Ακαδημία Καρδιαγγειακών και Μεταβολικών Νοσημάτων διοργανώνει και φέτος εξ' ολοκλήρου Διαδικτυακά τη 2η Συνάντηση με τους Ειδικούς "Η Καθημερινότητα συναντά την Καρδιολογία" στις 09 & 10 Δεκεμβρίου 2022.

Η παρούσα διημερίδα όπως και η προηγούμενη έχει σαν στόχο να ανοίξει μια συζήτηση που να στηρίζεται όχι μόνο στις τρέχουσες εξελίξεις αλλά και στην εμπειρία καταξιωμένων συναδέλφων που ασχολούνται ενεργά με την καθημερινή άσκηση της Καρδιολογίας. Δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην συζήτηση και στην επίλυση ερωτημάτων τα οποία προκύπτουν στη καθημερινότητα. Επίλυση η οποία θα είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας των Προέδρων των ειδικών και αυτών των ίδιων των συνέδρων

Έτσι, στη διημερίδα αρωγοί στους προέδρους των τραπεζιών είναι οι ειδικοί επί του θέματος οι οποίοι καλούνται να συνεισφέρουν καταθέτοντας επιστημονικά τεκμηριωμένες απόψεις καθώς και προσωπικές εμπειρίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν βοήθημα στο σύγχρονο νέο καρδιολόγο και γιατί όχι να αποτελέσουν έναυσμα συζήτησης μεταξύ των παλαιοτέρων. Κάθε ασθενής αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα και το πρόβλημά του αρκετές φορές δεν μπορεί να ενταχθεί στα πλαίσια μια ηλεκτρονικής καταγραφής - οδηγίας.

Με αυτές τις λίγες σκέψεις σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια να συναντηθεί η Καρδιολογική σκέψη με την καθημερινότητα. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ι. Παρασκευαίδης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Πανεπιστημίου Αθηνών
Η. Τσούγκος
Διευθυντής ΣΤ' Καρδιολογικής             
Κλινικής, Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ
                       

ΕΓΓΡΑΦΗ:

https://tmg.gr/event/2i-sinantisi-me-tous-idikous-h-kathimerinotita-sinanta-tin-kardiologia/