ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

13° Κλινικό Φροντιστήριο Σακχαρώδους Διαβήτη, Ξενοδοχείο President - Αθήνα, 12/01/2023 - 14/01/2023

13° Κλινικό Φροντιστήριο Σακχαρώδους Διαβήτη, Ξενοδοχείο President - Αθήνα, 12/01/2023 - 14/01/2023
Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ), από το 1975, προάγει τη συνεχή επιμόρφωση
και δια βίου εκπαίδευση και συμβάλλει σημαντικά στην ενημέρωση και εκπαίδευση των Ελλήνων ιατρών, παραμένοντας ο συνδετικός κρίκος όλων των λειτουργών υγείας που έχουν ενδιαφέρον για το Σακχαρώδη Διαβήτη. Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, διοργανώνει φέτος το 13ο Κλινικό Φροντιστήριο Σακχαρώδους Διαβήτη, το οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά (φυσική παρουσία & διαδικτυακά), σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που θα ισχύουν, στα πλαίσια της υγειονομικής κρίσης COVID-19.
 
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης εξακολουθεί να παραμένει παγκόσμια επιδημία και οι επιστημονικές εξελίξεις στον τομέα αυτό παρουσιάζουν γρήγορους ρυθμούς. Τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας, με το δεδομένο των οξέων αλλά και των χρόνιων επιπλοκών που αντιμετωπίζουν.
 
Το Κλινικό Φροντιστήριο απευθύνεται σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Σακχαρώδη Διαβήτη. Ανασκοπούνται οι θεμελιώδεις έννοιες σε όλο το φάσμα των γνώσεων, από το φυσιολογικό μεταβολισμό και την παθογένεια έως τη διάγνωση - διαχείριση - αντιμετώπιση. Παράλληλα, ξεδιπλώνονται οι πιο πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις ενώ δίδεται έμφαση στη συζήτηση κλινικών περιστατικών και καθημερινής κλινικής πράξης. Στόχος του είναι ο συγκερασμός των νεότερων επιστημονικών δεδομένων με την καθημερινή κλινική πρακτική διαχείρισης και αντιμετώπισης των ατόμων με προδιαβήτη - διαβήτη, διαβητικές επιπλοκές αλλά και συννοσηρότητες που συχνά συνυπάρχουν σε αυτά τα άτομα. Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία της ορθής πρακτικής διαχείρισης των διαβητικών ατόμων, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις Ελληνικές Κατευθυντήριες Οδηγίες της ΕΔΕ και θα συζητηθούν αμφιλεγόμενα θέματα. Στην επιστημονική αυτή εκδήλωση συμμετέχουν ως εκπαιδευτές πολλοί διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες από όλη την επικράτεια.
 
Σας προσκαλούμε να το παρακολουθήσετε, στις 12-14 Ιανουαρίου 2023 και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας, ώστε να ευοδωθεί ο στόχος αυτού του Κλινικού Φροντιστηρίου.
 
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας
Δρ. Μαυρογιαννάκη Αναστασία
 

  Επιστημονικό Πρόγραμμα
 

Για να ενημερωθείτε για το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Επιστημονικής Εκδήλωσης, παρακαλούμε όπως πατήσετε ακολούθως

 


  Εγγραφές
 

Η εγγραφή στην Επιστημονική Εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους συμμετέχοντες. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η online υποβολή της ΦΟΡΜΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ.
 

 

Στο πλαίσιο της Επιστημονικής Εκδήλωσης, θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) στις ιατρικές ειδικότητες. 


Πληροφορίες - Γραμματεία
Congress World
Μιχαλακοπούλου 27,115 28 Αθήνα
Τηλ.: 210 7210001, Fax: 210 7210069
www.congressworld.gr
E-mail: info@congressworld.gr