ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ     

26413 05135      

694 759 1590     

nfcardio@gmail.com   

STRESS ECHO     

21° Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, 8 - 11 Μαρτίου 2023, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα

21° Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο, 8 - 11 Μαρτίου 2023, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα
Εκ μέρους της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (Ε.Δ.Ε.) και στο πλαίσιο του 21ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ το οποίο θα διεξαχθεί από 8 εως 11 Μαρτίου 2023 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου.
 
 
 
  
 
 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ
 
θα χορηγηθούν 32 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME- CPD Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π.Ι.Σ.) στις ιατρικές ειδικότητες. Η Μοριοδότηση θα κατανεμηθεί ανάλογα με τον χρόνο παρακολούθησης.
 
  
 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Πιστοποιητικό Συμμετοχής δικαιούνται όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου. Για την παραλαβή του Μοριοδοτούμενου Πιστοποιητικού Συμμετοχής, κρίνεται απαραίτητη η παρακολούθηση του 60% του συνόλου των ωρών του Επιστημονικού Προγράμματος.
 
  
 

APPLICATION ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
 
Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε το APPLICATION του Συνεδρίου στο κινητό σας ή το tablet σας! Θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε άμεσα μέσω ειδοποιήσεων με ό,τι νεότερο αναφορικά με το 21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!
 
  
 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
 
Κόστη Εγραφής ανά Κατηγορία 
 

Τα ως άνω ποσά εγγραφών επιβαρύνονται με τον προβλεπόμενο φπα 24%
 
Για την εγγραφή σας στο 21ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, πρέπει να συμπληρωθεί πλήρως στα απαραίτητα κενά η παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
 

 
 

 
Η Ενημέρωση είναι μια Ευγενική Προσφορά της

 
 
 
 
 
   
 
 
  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Congress World 
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα
www.congressworld.gr
info@congressworld.gr