Ιατρείο Αγρινίου

Γ. Καζαντζή 4-6

26413 - 05135

694 759 1590

Ιατρείο Μεσολογγίου

Ελ.Πολιορκημένων 30

26310 - 25227

697 232 0992

10° Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΚΠ, 15-18.06.2022, ΕΡΕΤΡΙΑ

10° Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΚΠ, 15-18.06.2022, ΕΡΕΤΡΙΑ

15-06-2023
87 Views

Αξιότιμες κυρίες και αξιότιμοι κύριοι,

 

Στο πλαίσιο της ONLINE εγγραφής σας στο 10° Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΚΠ «Σύγχρονες απόψεις στην κλινική διαχείριση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου», το οποίο διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Προστασίας, από την Πέμπτη 15 έως και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023, στο Ξενοδοχείο PALMARIVA στην Ερέτρια επιτρέψτε μας να σας ενημερώσουμε:

 

ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να ενημερωθείτε για το Τελικό Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου σε αρχείο .pdf, παρακαλούμε όπως πατήσετε ακολούθως

 

ΟΝ LINE ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

 

Για την προσβασιμότητα στην ψηφιακή πλατφόρμα αναμετάδοσης του 10ου

Πανελλήνιου Συνεδρίου ΕΕΚΠ «Σύγχρονες απόψεις στην κλινική διαχείριση των παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου», παρακαλούμε όπως πατήσετε ακολούθως (Live Webcast)

 

Στα ζητούμενα πεδία θα εισάγετε αντίστοιχα

Email σας & Κωδικός: eretria

 

Με την είσοδό σας στο ψηφιακό Συνεδριακό Κέντρο, θα κατευθυνθείτε προς την πόρτα της ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΟΜΙΛΙΩΝ που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε από το Επιστημονικό Πρόγραμμα.

 

Προσκαλούμε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν ενεργό συμμετοχή και να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στο chatbox της πλατφόρμας αναμετάδοσης.

 

e- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

 

Όλοι οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι που θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο, θα παραλάβουν Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Η παραλαβή του Ηλεκτρονικού Πιστοποιητικού Παρακολούθησης θα μπορεί να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του Συνεδρίου. Θα σας σταλούν ηλεκτρονικά οι κατάλληλες οδηγίες για την διαδικασία έκδοσης του e- Πιστοποιητικού Παρακολούθησης.

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Για την οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν χρειαστείτε ή για όποια περαιτέρω διευκρίνιση, μη διστάσετε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Συνεδρίου η οποία θα λειτουργεί καθ ’όλη τη διάρκεια του Επιστημονικού Προγράμματος.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Για τεχνική υποστήριξη που ενδεχομένως χρειαστείτε κατά τη σύνδεσή  σας στην πλατφόρμα μετάδοσης παρακαλούμε να όπως καλέσετε στον αριθμό επικοινωνίας: 6986396332

nr@congressworld.gr,nt@congressworld.gr

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή

και σημαντική συμβολή σας στην επιτυχία του Συνεδρίου ! 

 


CONGRESS WORLD

 

1.Ειδοποίηση κοινοποίησης:

Η CongressWorld μπορεί να κοινοποιήσει/προωθήσει μηνύματα που λαμβάνει από συνεργάτες σε  προσωπικό του ομίλου CongressWorld ή εξωτερικών επίσημων συνεργατών με τα στοιχεία του αρχικού συντάκτη του μηνύματος. Η προώθηση γίνεται αποκλειστικά για συγκεκριμένη χρήση και σε καμία περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία δεν επεξεργάζονται με τον οποιονδήποτε τρόπο.

 

Disclaimer:

CongressWorld is allowed to notify/forward messages that receives from collaborators to CongressWorld staff or external official partners with their contact information. Promotion is solely for a specific use and in no case personal data is processed in any way.

 

2.Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα μπορεί να περιέχει εμπιστευτικές ή/και προνομιακές πληροφορίες. Εάν δεν είστε ο προοριζόμενος παραλήπτης, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε το περιεχόμενο του για οποιονδήποτε σκοπό, ενημερώστε τον αποστολέα αμέσως με απαντητικό ηλεκτρονικό μήνυμα (email) και διαγράψτε αυτό το μήνυμα καθώς και τυχόν συνημμένα αρχεία χωρίς να διατηρήσετε κάποιο αρχείο.

Δείτε επίσης

Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΟΛΟΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ CMA ΚΑΙ NGS ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘEΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Μαθήματα της Τρίτης του ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΥ, Τρίτη 02/04/2024, Ώρα 20:00
18o Πανελλήνιο Διαβητολογικό Συνέδριο|  16 - 19 Σεπτεμβρίου 2020| Hilton Αθήνα| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
10° Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΕΚΠ, 15-18.06.2022, ΕΡΕΤΡΙΑ
Up-To-Date 4D Echocardiography: Intensive hands-on 4D TTE and TOE Echo Course | 7-8 October 2023 | European Interbalkan Medical Center, Thessaloniki, Greece
2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Ταξιδεύοντας με τα Καρδιομεταβολικά Νοσήματα στον κόσμο του Σακχαρώδη Διαβήτη" / Βόλος / 8-11 Ιουνίου 2023
23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου, 15-17/10/2020, Αθήνα, Ξενοδοχείο Divani Caravel
24ο Συμπόσιο Αθηροσκλήρωσης & Συναφών Παραγόντων Κινδύνου|11-12 Δεκεμβρίου 2020 |Διαδικτυακή παρουσίαση| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
nikos fountas espa pdf