Ιατρείο Αγρινίου

Γ. Καζαντζή 4-6

26413 - 05135

694 759 1590

Ιατρείο Μεσολογγίου

Ελ.Πολιορκημένων 30

26310 - 25227

697 232 0992

11ο Σεμινάριο Αιματολογίας «Από το κλινικοεργαστηρικό εύρημα στην αιματολογική διάγνωση και θεραπεία», 18 - 20/11/2022, Πάτρα

11ο Σεμινάριο Αιματολογίας «Από το κλινικοεργαστηρικό εύρημα στην αιματολογική διάγνωση και θεραπεία», 18 - 20/11/2022, Πάτρα

17-11-2022
107 Views

Το Αιματολογικό Τμήμα της Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών και η Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών, διοργανώνουν και φέτος το 11ο Σεμινάριο Αιματολογίας «Από το κλινικο-εργαστηριακό εύρημα στην αιματολογική διάγνωση και θεραπεία», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από 18 έως 20 Νοεμβρίου 2022.
Το Σεμινάριο αυτό έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται σε ετήσια βάση στον άξονα της Δυτικής Ελλάδας, σαν ευκαιρία επικοινωνίας και εκπαίδευσης όλων μας, που ασκούμε τη μάχιμη ιατρική σε όλες τις ειδικότητες, καθώς και των νοσηλευτών που την υποστηρίζουν. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί πρωτίστως με φυσική παρουσία, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα και υβριδικής - διαδικτυακής παρακολούθησης και συμμετοχής (live streaming) για όσους ευρίσκονται μακριά και δεν έχουν για οποιοδήποτε λόγο τη δυνατότητα προσέλευσης.
Ο στόχος αυτού του Σεμιναρίου είναι να βελτιωθεί η επικοινωνία των συναδέλφων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας, αλλά και των συναδέλφων με άλλη ειδικότητα, που υποδέχονται πρώτοι τον ασθενή με παθολογικό κλινικό ή/και εργαστηριακό εύρημα, με τα Ειδικά Τριτοβάθμια Αιματολογικά Κέντρα - Κλινικές, που οριστικοποιούν τη διάγνωση και παρέχουν θεραπεία στον αιματολογικό ασθενή. Επίσης άλλο στόχο αποτελεί οι νοσηλευτές που συμμετέχουν στην εφαρμογή της σύγχρονης θεραπευτικής αιματολογικής και ογκολογικής πρακτικής, να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους και να βελτιώσουν τη νοσηλευτική τους πρακτική.
Τέλος, ειδικός στόχος του φετινού 11ου Αιματολογικού Σεμιναρίου είναι η αναγνώριση του έργου και η απότιση φόρου τιμής στους αφυπηρετήσαντες αιματολόγους, καθηγητή κ. Νικόλαο Ζούμπο, ιδρυτού και πρώτου διευθυντού του Τμήματος, την αείμνηστη καθηγήτρια κ. Παναγιώτα Ματσουκά, και τη Διευθύντρια ΕΣΥ κ. Μαρία Τηνιακού, που με το έργο τους, όχι μόνον υπηρέτησαν και εξυπηρέτησαν τον αιματολογικό ασθενή, τους φοιτητές του Πανεπιστημίου και τους συναδέλφους συνεργάτες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και όλης της περιοχής, αλλά τίμησαν το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και την ιατρική παιδεία και φροντίδα στην περιοχή.
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του Σεμιναρίου αυτού, με τη βεβαιότητα ότι θα αποκομίσετε πρακτική γνώση σε αυτό το ολοένα διευρυνόμενο πεδίο της εσωτερικής παθολογίας και θα γνωρίσετε πληρέστερα την ιστορία και τις προοπτικές της Αιματολογίας στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αργύρης Συμεωνίδης
Καθηγητής Παθολογίας - Αιματολογίας
Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών
Ελευθερία Χατζημιχαήλ
Επίκουρη Καθηγήτρια Αιματολογίας
Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
 
 

 

 

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για να δείτε το Επιστημονικό Πρόγραμμα του Σεμιναρίου πατήστε στο παρακάτω εικονίδιο.
Χορηγούνται 15 Μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και 6,5 Διεθνείς Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (ICNECs).  
 

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η Οργανωτική Επιτροπή του 11ου Σεμιναρίου Αιματολογίας "Από το κλινικοεργαστηριακό εύρημα στην Αιματολογική Διάγνωση και Θεραπεία" σας προσκαλεί την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών για να παρακολουθήσετε την Τελετή Έναρξης του Σεμιναρίου κατά την οποία θα τιμηθούν τρία αφυπηρετήσαντα μέλη του Αιματολογικού Τμήματος που τίμησαν με το έργο τους το Τμήμα, το Νοσοκομείο και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Για να δείτε την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ πατήστε ΕΔΩ.


ΕΓΓΡΑΦΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η Εγγραφή στην Εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:
•  Παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος (φυσική ή διαδικτυακή παρουσία)
•  Παραλαβή συνεδριακού υλικού
•  Συμμετοχή στα διαλείμματα καφέ και στο ελαφρύ γεύμα (φυσική παρουσία)
•  Πιστοποιητικό παρακολούθησης με 15 Μόρια (CME Credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (Π. Ι. Σ.) (e-certificate)
 
Για την εγγραφή σας (ΦΥΣΙΚΗ/ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ) αλλά και για την συμμετοχή σας στην νοσηλευτική εκδήλωση θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Οι εγγεγραμμένοι σύνεδροι θα λάβουν ηλεκτρονικά το password για την είσοδό στην πλατφόρμα και την ηλεκτρονική κονκάρδα τους για την είσοδό τους στην συνεδριακή αίθουσα με φυσική παρουσία, 2 ημέρες πριν την έναρξη του Σεμιναρίου.

 

read more

 

Η αποστολή του newsletter είναι μια προσφορά των εταιρειών
 

 
picture

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

CONGRESS WORLD‎
Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα
ΤΗΛ.: +30 210 7210001, 210 72 10 052

info@congressworld.grreception@congressworld.grwww.congressworld.gr

Δείτε επίσης

3ο Περιφερειακό Συνέδριο Βορειοανατολικού Αιγαίου 2024 17-19 Μαΐου, Κάλυμνος, Συνεδριακό Κέντρο "ΕΛΙΕΣ"
CARDIO ATHENA 2024 | 12-13 Απριλίου 2024, Ξενοδοχείο Divani Caravel, Αθήνα
«Σύγχρονες προσεγγίσεις κλινικής καρδιολογίας» 14 – 16 Ιουνίου 2019 Ξενοδοχείο ΣΠΕΤΣΕΣ| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πρησμένα πόδια (οίδημα)  : Πιθανά αίτια και τί πρέπει να γνωρίζετε για την αντιμετώπιση τους
Σχολείο Φροντιστών Ατόμων Με Νόσο Αλτσχάιμερ Και Άλλες Μορφές Άνοιας 2020, 6ο Σεμινάριο: 9/12/2020
Σεμινάριο Γενικής-Οικογενειακής Ιατρικής : 25-26 Ιανουαρίου2019 / Ξενοδοχειο Divani Caravel ΑΘΗΝΑ
24ο Συμπόσιο Αθηροσκλήρωσης & Συναφών Παραγόντων Κινδύνου|11-12 Δεκεμβρίου 2020 |Διαδικτυακή παρουσίαση| ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Arrhythmias Update 2024! | 31 Μαΐου - 1 Ιουνίου 2024 | Τσαγκαράδα, Πήλιο
nikos fountas espa pdf